پیاتزا: بازی با فرانسه دومین فینال ماست | قدرت فرانسه نیاز به معرفی ندارد پیاتزا ۱۴ بازیکن خود برای دیدار با فرانسه را اعلام کرد تاریخ و ساعت بازی ایران و فرانسه در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | مسیر سخت ایران برای صعود سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشورماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد
سرخط خبرها

فاجعه در انتظار فوتبال خوزستان| سهمیه‌های لیگ برتری درحال کاهش

  • کد خبر: ۱۵۵۳۹۶
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۶
فاجعه در انتظار فوتبال خوزستان| سهمیه‌های لیگ برتری درحال کاهش
طی سالیان طولانی فوتبال خوزستان نماینده‌های متعددی در لیگ برتر داشت، اما با نزدیک شدن صنعت نفت آبادان و نفت مسجد سلیمان به موقعیت سقوط، به احتمال فراوان خوزستان فقط یک تیم لیگ برتری برای فصل بعد دارد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، فوتبال خوزستان سالیان متمادی است که با نماینده‌های خود در لیگ برتر جذابیت را در فوتبال ایران افزایش داده و رقابت جذابی با نماینده‌های دیگر استان‌ها رقم زده است.

درفصل جاری فولاد خوزستان فراز و نشیب‌های بسیاری داشته، اما وضعیت این تیم به گونه‌ای نیست که از لیگ برتر به دسته پایین‌تر سقوط کند. گرچه فولاد یک سال به لیگ یک سقوط کرد، اما در حال حاضر خطری این باشگاه ریشه دار خوزستانی را تهدید نخواهد کرد.

با این حال، اما وضعیت تیم‌های نفت مسجد سلیمان و صنعت نفت آبادان به عنوان دو نماینده دیگر فوتبال خوزستان به گونه‌ای است که تداوم حضورشان در لیگ برتر فصل آینده بسیار اندک است و از همین حالا باید این دو تیم را سقوط کرده دانست.

با سقوط این دو تیم به لیگ آزادگان تعداد تیم‌های خوزستانی حاضر در لیگ برتر به یک تیم تنزل خواهد یافت که این ضعیف‌ترین نتیجه فوتبال خوزستان در ادوار لیگ برتر محسوب می‌شود.

خوزستان حتی در برهه‌های گوناگون غالبا با سه نماینده در سطح یک فوتبال ایران خودنمایی می‌کرد. فولاد، استقلال اهواز، استقلال خوزستان، صنعت نفت و نفت مسجد سلیمان نماینده‌های فوتبال این استان در همه لیگ برتر به شمار می‌روند که با سقوط صنعت و نفت مسجد سلیمان درانتهای فصل جاری، این تعداد به عدد یک خواهد رسید.

البته وضعیت استقلال خوزستان درجدول رده بندی لیگ یک به شکلی است که شانس مطلوبی پیش روی این باشگاه قرار دارد تا دوباره لیگ برتری شود، اما رقابت دراین سطح فشرده است و صعود به لیگ برتر دشوار خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->